DUNYA LOKANTA PROVENIERSSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunya Lokanta Proveniersstraat. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 20:08 50min later dan opgegeven tijdstip, koude gerechten, lekkende bakjes, kleinere porties en niet het bestelde brood. Restaurant gebeld en alleen maar klachten tegen thuisbezorgd en geen oplossing voor vanavond. Maarja, zie de rest van de reviews...
1 dec 2022 om 21:01 Was vaste klant, maar mij zijn ze kwijt! Krijg steeds onvolledige bestellingen geef zelfs aan wat ze niet moeten vergeten, vandaag WEER een bestelling wat niet volledig was en dus je geld niet waard is. te kleine porties ontvang je ook. NOOIT MEER
24 nov 2022 om 18:46 60 minutes delivery, cold food :( Overpriced delivery fee and small portions.
23 nov 2022 om 21:41 Helaas is het deze keer helemaal mis gegaan. Eten was koud bij aankomst. Niet alles geleverd en tot overmaat van ramp ook nog de tas gescheurd eten uit de verpakking gevallen. Nee deze keer allesbehalve tevreden.
10 nov 2022 om 10:04 Mixgrill was oke (beetje meer kip dan vlees).. alleen jammer dat je geen servetten, bestek en brood erbij krijgt
6 nov 2022 om 18:52 Verkeerde bestelling.
18 okt 2022 om 19:32 Smullen!
7 okt 2022 om 20:09 Over two hours to receive my order. I called the restaurant and they told me that the food was ready but no delivery person available. They told me to contact Thuisbezorgd to cancel my order. I’ve chatted with them and the CS couldn’t do anything.
25 sep 2022 om 20:31 Lekker en vlotte bestelling
21 sep 2022 om 10:16 I did not receive my order and you as thuisbezorgd did not call or email me. Your courrier did not come to correct address. Instead of you; restaurant tried to check on me twice. Give my money back!
8 sep 2022 om 22:13 Erg smaakvol en snel bezorgd. Had de garnalen met rijst (karides güveç) en de sigara böregi. Voor 1 persoon ruim voldoende, heb nog over voor morgen. Wil zeker nog andere vegetarische en visgerechten proberen!
6 sep 2022 om 20:34 Heel lekker en zéker genoeg